Kapat

En Yakın Jeep® Satış Danışmanı ile Anında Görüşün!

GÖRÜNTÜLÜ ARA

21 Temmuz 2017: POLO SAHALARINDAN ÇİTLERE

JEEP® GRAND CHEROKEE SAYESİNDE İKİ BİNİCİLİK EFSANESİ BECERİLERİNİ BİRBİRLERİNE AKTARMAK İÇİN BULUŞTULAR.

Sahne: Cowdary Parkı, Batı Sussex. At sırtında: Üç defa Olimpik Binicilik madalyası almış William Fox-Pitt ve ünlü American polo oyuncusu, Nic Roldan. Gündem: Dünya çapında binicilikte disiplinlerarası bir ustalık dersi.

Ender görülebilecek bu karşılaşmada öncelikle Fox-Pitt, Amerikan Polo şampiyonuna engeller üzerinden atlama konusunda eğitim verdi. Roldan şöyle dedi: "İki spor da at üstünde yapılmasına rağmen engel atlamaya gerçekten odaklanmam gerekti". "Ritminizi ve atlayıştan önceki uzun adımların sayısını ayarlamanız gerekiyor - engele çarpmak veya bindiğim at Rio'nun William'ın önünde kötü görünmesini istemedim."

Sonra konfor alanından çıkma ve Roldan'ın uzman rehberliğinde bir Polo sahnesi için polo sopasını alma sırası Olimpiyat sporcusundaydı. Fox-Pitt şöyle dedi: "Yıllardır polo oynamadım ve polo midillisi üzerindeyken çok farklı hissetmem şaşırtıcıydı, çünkü atlar tamamen farklı modellerde." Gün, dostça bir Chukka ile sonlandı. Fox-Pitt, aldığı rehberlikle oyununu oldukça iyileştirdi- hatta bir kaç gol bile attı. İşlerini bir günden daha uzun süre boyunca değiştirmeleri mümkün olmayan bu iki atlet bir şey üzerinde anlaştılar - ikisinin de sürdüğü Jeep Grand Cherokee. Bu lüks 4x4 şimdiye kadar en çok ödül alan SUV, ve bu nedensiz değil. Lüks konfor ve ciddi pratiklik ile mükemmel bir şekilde dengeli. Ve binicilik yıldızlarımız için, polo sopaları, çizmeler, eyerler, koşum takımı ve daha fazlası için bolca alan. Buna ilaveten, atları taşıyan römork için 3500gr'lık çekme kapasitesi.