Kapat

En Yakın Jeep® Satış Danışmanı ile Anında Görüşün!

GÖRÜNTÜLÜ ARA

19 Mayıs 2017: JEEP GRAND CHEROKEE SRT, HEMİ HOT ROD COUPE'Yİ GEÇİYOR

400 METRENİN ÜZERİNDE DESTANSI BİR KISA MESAFE YARIŞI

Sahne hazırlandı. Santa Pod, İngiltere'nin en ünlü kısa mesafeli otomobil yarışı pisti. İlerideki kareli bayrağa doğru 400 metre depar atacak Grand Cherokee SRT ve bir retro Hemi Hot Rod Coupe.

Grand Cherokee SRT'nin direksiyonunda oturan İngiltere kısa mesafe yarış şampiyonu Stuart Doignie, sadece 4,5 saniyede 100 km/s hıza çıkarak etkileyici bir performans ile başladı. Çizgiyi 13,5 saniyede geçerek coupe'yi 0,9 saniye ile yendi.

Yarıştan sonra Doignie şöyle dedi: “Grand Cherokee SRT'nin ham gücünden ve hızından çok etkilendim. Santa Pod'da birçok yarış aracı kullandım ama tamamen normal yol için üretilmiş bir otomobili hiç kullanmamıştım. Çizgiden son derece hızlı bir şekilde çıktı ve finiş rampasına doğru hızlandı".

468bg olduğu düşünülürse bu hiç de şaşırtıcı değil. Grand Cherokee SRT'nin her yerinden zeka fışkırıyor. Nihai performans için Kalkış Kontrolü gibi ileri bir teknoloji ile bu gücü birleştiriyor. Grand Cherokee SRT, torktan g-kuvveti ve yarış tarzı frenleme ve gaz pedalı yastıklarına yarış istatistiklerini izleyebilmenizi sağlayan Elektronik Araç Bilgi Merkezi ile baştan aşağı yarışlardan ilham alıyor. Ve ferah ve en iyi Nappa derisi ve süetle kaplı iç mekanı ile Grand Cherokee SRT normalde bir yarış pistinde bulamayacağınız bir konforu sunuyor. Grand Cherokee SRT'nin Santa Pod başarısı bir şeyi kesin olarak kanıtladı. Lüks araç da hızlı gidebilir.

GRAND CHEROKEE SRT'Yİ KEŞFET